Magan onze bouwheer

Omdat het heel belangrijk is dat 1 persoon de leiding heeft over de bouw zijn wij heel blij met onze bouwmeester  Magan Niagasso.

Hij stelt zich hieronder aan u voor.

Mijn naam is:
Magan Niagasso en ik ben de bouwmeester van de school.
Dit betekent, dat ik de noodzakelijke materialen koop en de juiste mensen regel om te kunnen bouwen. Als er dan gebouwd wordt, dan houd ik in de gaten, dat alles volgens plan verloopt.
Tijdens mijn middelbare school tijd woonde ik bij de familie van Balla Dansoko in Suigiri., Balla is mijn vriend geworden en hij is de initiatiefnemer voor de bouw van de school. Zijn moeder komt uit hetzelfde dorp als mijn moeder. Ze zijn dus heel goede bekenden van elkaar. Zelf weet ik hoe belangrijk het is om een basisopleiding te hebben. Daarom help ik de mensen uit Bougaria graag.
Ik kom voor de bouw speciaal helemaal uit Conakry, daar woon ik met mijn vrouw en twee dochters. Dit is een reis van ruim 700 kilometer van de hoofdstad van Guinee naar het verre binnenland.

Het is niet naast de deur….

Waarom komt Magan dat hele eind reizen en de mensen van Bougaria aan een school te helpen?
Dat is uit dankbaarheid naar de familie Dansoko en voor het goede doel waar wij met z'n allen mee bezig zijn.
Magan handelt zelf in 2e-hands spullen, o.a. in de spullen die Balla Dansoko regelmatig naar Guinee verstuurt. Regelen en handelen zit hem in het bloed. Met het geld dat we hem sturen regelt hij de volgende stappen in de bouw. Wanneer hij problemen tegen komt, vindt hij creatieve oplossingen om verder te kunnen.

Wij als Stichting Bougaria zijn extra blij, dat hij de steun en toeverlaat in Guinee wil zijn.
Bij hem is de bouw in goede handen.

Donatie

Stichting Bougaria

NL88 INGB 0006 1044 89
tnv: 'Stichting Bougaria Guinee'
ANBI: 852616466
KvK: 57518211

Contact